Door de ogen van Joke Devynck

Ze werd bekend bij het grote publiek als Tony Dierickx in de VRT-reeks “Flikken”. In 2005 had ze een opgemerkte rol als mama van een voetballend zoontje in ‘Buitenspel’ van Jan Verheyen. In de serie “Vermist” van VT4 (en in de gelijknamige film) speelt ze hoofdinspecteur Tine Peeters. Zij vertolkt de hoofdrol (Katrien Deschryver) in een serie gebaseerd op de monstertrilogie van Tom Lanoye. Alleen moeten wij daar nog even op wachten.

Onlangs werd zij door de lezers van het Nieuwsblad verkozen tot meest stijlvolle vrouw van Vlaanderen. In haar vrije tijd schrijft en schildert ze. Op 27 september 2010 komt zij in Wichelen vertellen hoe zij als vrouw aankijkt tegen de wereld. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Joke Devynck mag de aftrap geven voor de lezingenreeks : Door het oog van een vrouw, georganiseerd door De Leesdijk. Meer info over de lezingenreeks volgt binnenkort.

In oktober 2010 gaat de bioscoopfilm ‘Zot van A’ in première, met o.a. Joke Devynck, een remake van de Nederlandse film ‘Alles is liefde’.

Labels: |

0 reacties: