Met belgerinkel ... naar de bib!


belgerinkel
Tot 9 juni kan je in Wichelen, Schellebelle en Serskamp terug met belgerinkel naar de winkel. Deze toffe fietscampagne geeft ons elk voorjaar opnieuw zin om de fiets van stal te halen. Ook de bib heeft er zin in. We delen dus dit jaar opnieuw graag en kwistig stempeltjes uit.

Wie nog twijfelt, geven we alvast tien goede redenen om op de fiets te springen:
1. Geregeld fietsen is gezond. Per dag twee keer een kwartiertje met de trappers volstaat om de conditie op peil te houden.
2. Gedaan met zoeken naar een parkeerplaats! Met je fiets rij je tot vlak voor de deur van de handelaar. Handig, niet?
3. Met de fiets ben je vaak sneller dan met de wagen. Als fietser ontloop je de files en rijd je kriskras door de straten. Ook eenrichtingsstraten houden je niet tegen.
4. Hoge benzineprijzen of dure parkeertickets? Daar zijn fietsers immuun voor. Als fietser bespaar je gemiddeld € 3 per 10 km!
5. Ook je stad of gemeente wint: meer fietsers betekent minder auto’s. Het hart van je gemeente wordt daardoor rustiger, veiliger en aangenamer om in te vertoeven.
6. De handelaar in je buurt zal je eveneens graag zien komen: fietsers zijn vaak trouwe klanten en ze maken de winkel beter bereikbaar voor iedereen.
7. Hoe meer je fietst, hoe beter voor het milieu en voor ons klimaat. Wie fietst, houdt de lucht proper!
8. Fietsen is sociaal: je kan een babbeltje slaan met de fietser naast je aan het rode licht, je kan hand in hand fietsen met je lief of een gezellig uitstapje doen naar de mooiste picknickplekjes in Vlaanderen.
9. Met Belgerinkel naar de winkel beloont fietsers: in elke gemeente kan je een mooie retrofiets winnen in de tombola.
10. Wie met Belgerinkel naar de winkel fietst, kan sparen voor een fleurige fietsmand.

Alle info: http://belgerinkel.be/

Labels: |

0 reacties: