Iedere dag een nieuw gedicht met "Alle dagen dichten"

Creatief Schrijven schudt de dichter in iedereen wakker met Alle dagen dichten. Elke dag van 2012 verzint dichter Daniel Billiet een nieuwe poëzie-uitdaging en geeft concrete tips om je eigen poëtische parels te verzinnen. Wie wil, kan zijn gedicht posten op de nieuwe schrijfcommunity Storees.net.

Met Alle dagen dichten geeft Creatief Schrijven beginnende en gevorderde dichters een duwtje in de rug. Dankzij de vingeroefeningen van Daniel Billiet worden zij uitgedaagd om elke dag een vers streepje poëzie op papier te zetten en/of digitaal te publiceren.

Deelnemen aan Alle dagen dichten is eenvoudig. De opdrachten zijn gratis te vinden op blog.creatiefschrijven.be. Wie zich daar inschrijft, krijgt de opdracht dagelijks in zijn mailbox. Bovendien krijgt iedereen die begin 2013 een bundel met 366 nieuwe gedichten opstuurt naar Creatief Schrijven een originele, literaire beloning.

Alle teksten worden gebundeld op de community http://www.storees.net/. Dit platform heeft de ambitie om een podium te bieden aan iedereen met een passie voor letters en om een inspirerende plek te zijn voor wie graag leest. Je eigen tekst posten is eenvoudig. De eerste nieuwe opdrachtverzen van 2012 staan er al te blinken.

Bron: http://www.boek.be/nieuws/iedere-dag-een-nieuw-gedicht-met-alle-dagen-dichten

Labels: |

0 reacties: