Reserveren van een boek dat zich bevindt in de bibliotheek(post) van een andere Wichelse deelgemeente

Reserveren via de catalogus met MijnOvinob
Om thuis te kunnen reserveren moet u eerst een gratis MijnOvinob account aanmaken. Als U daarna een boektitel bekijkt in de online catalogus kan u dit boek reserveren door met de muis te klikken op 'reserveren' naast locatie Wichelen (Schellebelle); Wichelen (Serskamp) of Wichelen (Wichelen) in overzicht.

Als u online reserveert wordt het boek voor u klaargezet op de locatie waar het zich bevindt.

Voorbeeld. U woont in Serskamp. Het boek dat uzelf thuis reserveert bevindt zich in de bibliotheek in Schellebelle. U kan het boek ophalen in Schellebelle.

Laten overbrengen via de blog met het webformulier
Als u wenst dat het door u gereserveerde boek wordt overgebracht naar de uitleenpost die u gewoonlijk bezoekt, moet u dit steeds afzonderlijk melden. Dit kan via het webformulier, maar ook telefonisch of via e-mail. Het volstaat om te vragen. "Wil de voor mij klaarstaande reservatie van "locatie1" overbrengen naar "locatie2". Een vermelding van de titel is niet nodig.

Voorbeeld. U woont in Wichelen. Een boek dat U gereserveerd heeft is beschikbaar (of moet nog klaargezet worden) in de bibliotheek in Schellebelle. Het boek wordt overgebracht naar de bibliotheekpost van Wichelen waar U het boek kan gaan ophalen.

Een boek gratis reserveren en gratis laten overbrengen naar Uw woonplaats, is een unieke dienstverlening die alleen in onze gemeente bestaat.

|

0 reacties: