Project 397In "Wij en ik", de nieuwe roman van Saskia de Coster, belandt de lezer midden in een upper class milieu waar het wemelt van de grote en kleine drama's en familiegeheimen, en waar liefde, waarheid en ambities regelmatig op gespannen voet staan.

Familie Vandersanden

In een Vlaamse verkaveling, boven op een berg, woont de familie Vandersanden. De neurotische, aristocratische Mieke kamt haar tapijten en houdt intussen haar gezin en haar buren nauwlettend in de gaten. Haar echtgenoot, de selfmade man Stefaan, maakt carrière in een door schandalen geplaagd farmaceutisch bedrijf. Dochter Sarah, overbeschermd en benieuwd naar het echte leven, zoekt haar eigen weg met de middelen van haar generatie. Maar zal ook zij ten prooi vallen aan het grote familiegeheim, of kan zij in haar eentje een oud patroon doorbreken? 

Project 397

De auteur brengt haar roman onder de aandacht via het initiatief "Project 397". Elke dag leest ze op een andere locatie één bladzijde uit “Wij en ik” voor. Ze neemt het op met haar iPhone en post de filmpjes op haar website. En dit dan 397 dagen lang. Zo kun je het boek volledig beluisteren via haar website. Je kan het boek natuurlijk ook uitlenen in de bibliotheek.

(bron)

Labels: |

0 reacties: