Filmvoorstelling : INTO THE WILD

Wij nodigen u graag uit voor 'Into the Wild', van Sean Penn, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, opgetekend door Jon Krakauer.

De filmvoorstelling gaat door op woensdag 1 februari 2012 om 20.00 uur in de raadzaal van het Sociaal Huis (Oud Dorp 2 - Wichelen) . Wie vooraf nog een korte inleiding wil meepikken is om 19.45 uur aanwezig. INKOM GRATIS.

Chris McCandless is zopas afgestudeerd aan Emory University te Atlanta en zijn rijke ouders zien een studie rechten in Harvard best zitten. Maar zoonlief heeft andere plannen. Hij is de op schone schijn en prestatie gerichte maatschappij goed beu.

Hij besluit zijn spaargeld aan een goed doel te schenken, neemt een andere naam aan en trekt als zwerver door de States. Hij wil de wereld proeven in zijn puurste vorm en droomt ervan zich te vestigen in de onherbergzame en van de bewoonde wereld afgesloten woestenij van Alaska. Zijn trip richting noorden blijkt echter niet zonder gevaren, want overleven in de wildernis vraagt meer dan wat kennis van de natuur.

De film is ook onderdeel van een zorgvuldig samengestelde wisselcollectie roadmovies (klik voor overzicht) die u vanaf 20 januari 2012 (gratis) kan ontlenen in de bib te Schellebelle.

Labels: |

0 reacties: