Bib Bib Hoera ! Bibliotheekweek 2009!

Bib Bib Hoera!

Bibliotheekweek 2009 in Wichelen : zaterdag 10 tot zondag 18 oktober 2009!

De bibliotheekweek is een fijne traditie aan het worden. Van 10 tot 18 oktober nodigen we je uit in onze bib om onze collectie verder te ontdekken. Want de bib is immers diverser dan je denkt. In de bib vind je het hele leven, netjes gerangschikt van a tot z. Je hebt het maar voor het uitkiezen.

Ben je nog geen lid van de bib? Kom tijdens de bibliotheekweek eens langs. Want je wordt op een speciale manier verwelkomd. Alle nieuwe leden krijgen immers een duurzame, unieke verjaardagskalender!
Iedere dag op deze kalender wordt gelinkt aan een beroemde acteur, auteur, regisseur, kunstenaar of andere creatieveling die op die dag geboren is. Hun werken vind je terug in de bib. Verder vind je op elke pagina een illustratie die op een mooie en originele manier de beroemdheden van die maand verenigt in één tekening. 12 illustratoren, van gekend tot jong bloed, met twaalf uiteenlopende, prikkelende stijlen, zorgen elk voor een passende illustratie voor een bepaalde maand.

Wie op zaterdag 10 oktober naar de uitleenpost Wichelen of Serskamp komt, of op zondag 11 oktober naar de bibliotheek in Schellebelle, kan bovendien genieten van een kleine versnapering.

Op www.bibliotheek.be en op www.uitinvlaanderen.be vind je nog meer bib-activiteiten tijdens de bibliotheekweek in Vlaanderen en Brussel .

Labels: |

0 reacties: