Slank de zomer door!
De zomer komt eraan! Weg met de lange broeken, hallo korte rokjes! De extra kilo's van de wintermaanden moeten we zo snel mogelijk kwijt zien te raken. Alleen een dieet volhouden is vaak zwaar, na een aantal weken honger lijden geef je het op. Wie kan ons helpen doorzetten af te vallen op een gezonde manier? The one and only Sonja Kimpen, uiteraard. Naast licenciate L.O. is ze ook gezondheidscoach en dus de aangewezen persoon om ons te helpen afvallen.Haar inhuren als persoonlijke coach zou een duur grapje kunnen worden maar jouw bibliotheek biedt de ideale oplossing. Sonja Kimpen heeft al haar deskundigheid en tips gebundeld in een aantal boeken, die je allemaal terug kan vinden in de bibliotheek.Haar boek 'Dagelijkse kost: gezonder' is er zo één.Mensen die zijn afgeslankt, willen vaak heel graag de 'dagelijkse kost' weer eten, de gerechten die hun familie en zijzelf gewend zijn. Om aan deze verzuchting van de lezers tegemoet te komen maakt Sonja nu stoofvlees met frieten, witloof in de oven en vele anders klassiekers. Alles bereid volgens Sonja's gezonde en afslankende principes.

Daarnaast vind je ook alle andere reeds verschenen boeken van mevrouw Kimpen: 'Gezond eten: makkelijker dan je denkt.', 'Dé 10 principes voor een leven lang slank.', 'Kook je slank en fit' en 'Een leven lang slank zonder dieet'.


Dus nu niet meer zeuren over vetrolletjes hier en daar, snel je naar de bibliotheek. Dan doe je nog aan beweging bovendien! Als dat geen win-win situatie is?

Labels: |

0 reacties: