Justin Bieber bij ons in de bib!

Fans van Justin Bieber, voluit Justin Drew Bieber, spits jullie oren! In de bib kan je het boek Justin Bieber : de superster van auteur Chas Newkey-Burden uitlenen.

Dit boek vertelt je alles wat je moet weten over het Canadese tieneridool, geboren op 1 maart 1994, dat zijn carrière begon op  Youtube, waar zijn moeder zelfgemaakte filmpjes van zijn zangtalent opzette. Zo ontdekte een medewerker van het platenlabel van Usher hem.

In "Justin Bieber: de superster" maak je van dichtbij kennis met dit grote tieneridool - zijn onwaarschijnlijk snelle weg naar de top, zijn grootste hits, zijn dagelijkse routine, zijn hobby's et ceterea.

Je kan bij ons ook de dvd This is my world ontlenen. Deze bevat ondermeer uitvoeringen van de hits 'Baby', 'One Time' en 'U smile', alsook backstage beelden en interviews met o.a. Justin Bieber, Usher, Akon en Jaden Smith. Bekijk hieronder de clip bij Justin's absolute doorbraaksingle, een lied uit 2009, getiteld One time. Je vindt het nummer terug op het album "My world".

Enkele links:

www.myspace.com/justinbieber
www.twitter.com/justinbieber
www.facebook.com/justinbieber
www.youtube.com/user/kidrauhl
Labels: |

0 reacties: