Celso y Frana: voorstelling van de spelers!

Here begins the story:

Op Paasmaandag (25 april 2011) vindt, ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de bib, de gratis acrobatische dansvoorstelling plaats: Here begins the story van het duo Celso y Frana. Er zijn twee voorstellingen gepland, om 14 uur en om 17 uur. Elke voorstelling duurt ongeveer 30 min.

De groepsnaam Celso y Frana is een samentrekking van Celso Pereira (hij) en Francesca Lissia(zij). We stellen de groep en de spelers voor:

Celso y Frana

Celso y Frana is een circusgroep uit Stockholm, Zweden. De twee vaste spelers vonden elkaar in 2004 in de circusschool Carampa van Madrid. In Madrid specialiseerden ze zich samen verder in duoacrobatiek. Om zich meer te kunnen verdiepen in techniek en de artistieke kant van duoacrobatiek studeerden Celso en Francesca hedendaags circus aan de Universiteit van Dans in Stockholm. De artistieke zienswijze die ze de afgelopen jaren hebben ontwikkeld, verwerken ze in hun optredens.

Celso Pereira Arizaga

Celso Pereira is in Galicia geboren. Nadat hij zijn diploma heeft gehaald aan de University of Sport and Physical activity Sciences verlaat hij Spanje om meer van de wereld te zien en circusartiest te worden. Zowel in zijn leven als in het circus is hij sterk en solide.

Stabiel, rustig en sterk, als een oude eik.
Geduldig, toegewijd en stil, als een lenteregen.

Francesca Lissia

Geboren in Sardinië, één van de mooiste eilanden uit de Mediterrane zee. Francesca houdt van de zomer en klimmen in bomen. Ze haalt haar diploma in Biologie en is professioneel polsstok hoogspringster. In 2004 gooit ze haar leven om en vertrekt naar Madrid om circus te leren. Francesca houdt ervan om te delen. In het circus kan ze haar gedachten, creativiteit, enthousiasme en energie met anderen delen en tot grote hoogten komen.

Ze is als een tropische kikker.
Kleurrijk, grappig en nooit moe.

Labels: |

0 reacties: