Kom proeven in de bib!

Al geproefd van de "origine napolitaines" (fijne chocoladereepjes) van Callebaut? Het zou ons verwonderen, want je zult ze niet gauw aantreffen in de rekken van de supermarkt.

Tijdens het laatste weekend van de Week van de Smaak, op 21 en 22 november, bieden wij jou de kans om in de bib te proeven van deze speciale lekkernij. Barry Callebaut heeft verschillende soorten "origine" chocolades, speciaal voor ons waren de napolitains "Origine Peru" beschikbaar.

Kom dus zeker eens langs! Op zaterdag zijn de uitleenposten in Wichelen en Serskamp open van 10u tot 12u. Op zondag ontvangen we jou in de bibliotheek in Schellebelle, eveneens van 10u tot 12u. Ook in de andere bibliotheken van De Leesdijk worden dit weekend deze overheerlijke chocoladereepjes uitgedeeld.

En er is meer: dit bibproevertje is slechts de eerste stap in de richting van uitgebreidere projecten die De Leesdijk vanaf 2010 rond de Week van de Smaak op touw wil zetten. Als regionaal samenwerkingsverband van 9 bibliotheken uit de streek rond Dender en Schelde willen we graag focussen op streekeigen producten en hiermee een proevertjespallet samenstellen. Deze korf vullen we ook jaarlijks aan met een product van het gastland van de Week van de Smaak. Deze themaweek is immers het ideale moment om jou eens iets anders dan literatuur te laten proeven!

Labels: |

0 reacties: