Voordracht “Gezond knabbelen” (voor ouders) + kookworkshop “het Smaaklabo van professor Gobelijn” (voor kinderen)Op zondag 22 november organiseert de bibliotheek een activiteit waarbij zowel ouders als kinderen welkom zijn.

Gezond knabbelen


Voor ouders biedt de bibliotheek een boeiende voordracht aan over “gezond knabbelen: voedzame snacks en tussendoortjes” door diëtiste Hilde Schutijzer. Al jarenlang heeft Hilde Schutijzer - als diëtiste - ervaring met de combinatie gezonde voeding en kinderen.


Smaaklabo van professor Gobelijn


Tegelijkertijd gaat er een lekkere en plezante kookworkshop door voor kinderen van 6 tot 12 jaar, in samenwerking met De kleine chef. De workshop heet “het Smaaklabo van professor Gobelijn.”

De kinderen bereiden verschillende dranken en hapjes. Ze proberen of de smaken bij elkaar passen en maken spectaculaire presentaties met onder andere rookeffecten in cocktails. Nadien wordt alles opgesmuld tijdens een receptie voor de kinderen én hun ouders.

Wanneer? Zondag 22 november, van 10.30u tot 11.30u
Waar? Sociaal huis Wichelen
Oud Dorp 2
9260 Wichelen

Voor wie? Volwassenen (voordracht) en kinderen van 6 tot 12 jaar (kookworkshop)

Prijs? Gratis, maar op voorhand reserveren in de bibliotheek van Schellebelle, Serskamp en Wichelen tot en met maandag 16 november.

Organisatie: bibliotheek Wichelen, De Leesdijk, RWOD, OCMW Wichelen en de provincie Oost-Vlaanderen.

Klik hier voor de contactgegevens van de bibliotheek.Labels: |

0 reacties: