De ongelooflijke veranderingen van Meneer Afzal: kaarten te koop in de bib!

Op zaterdag 18 oktober gaat in de mooi gerenoveerde kapel in de Bruinbeke de muziektheatervoorstelling "De ongelooflijke veranderingen van meneer Afzal (over zijn glazen been wordt niet gesproken)" door.

Deze voorstelling wordt gebracht door muziektheater LOD, een Gents productiehuis voor opera en muziektheater, een creatieve thuis voor artiesten.

Over de voorstelling:  “Meneer Afzal is een betrouwbare man. Jarenlang goede bediende in Brussel. De laatste maanden is het rumoerig buiten. Mensen komen de straat op. Meneer Afzal wil weten wat er gebeurt, hij wil begrijpen waarom die mensen op het plein onder het raam van zijn kantoor samenklitten, wat ze vragen, waartegen ze zich verzetten, waar ze voor staan. Een komische reeks begint, een grotesk feuilleton, een slapstickverhaal, een politiek sprookjesboek, een proeve van Europese mythologie met haar op….


DATUM : 18 oktober 2014 om 20 uur (Deuren open om 19.30u)
PLAATS: “De Kapelle” in de Bruinbeke
PRIJS : €5 - Jonger dan 12j gratis - met vrijetijdspas €1

Kaarten te verkrijgen bij: Bibliotheek Schellebelle, Wichelen en Serskamp, de cultuurdienst en het onthaal in het Sociaal Huis te Wichelen.

Labels: |

0 reacties: