Welkom op de blog van de openbare bibliotheek Wichelen


Onze blog stelt zich tot doel om U te informeren inzake het aanbod, de activiteiten en de huisregels van de openbare bibliotheek Wichelen ( Schellebelle , Serskamp en Wichelen). Via de linken in de rechterkolom ("labels" en "blogarchief") kan U navigeren in onze blogberichten.

We willen U ook graag de weg wijzen naar goede websites en blogs (via de linken in de linkerkolom van onze blog). Helemaal bovenaan vindt U een "startset" om U op het internet te begeven.
"Meer over boeken" en "Meer over films" biedt U een uitgebreid aanbod van boekensites en filmsites. We hopen dat U hier ideeën en inspiratie kan uit putten voor het kiezen van een interessant boek of een mooie film.

In één moeite kan U de On line catalogus van onze Bibliotheek raadplegen("catalogus Wichelen" bovenaan rechts in de titelbalk). U kan hier bekijken of we Uw favoriete boek of film in huis hebben. Je kan natuurlijk ook eerst bladeren in de on line catalogus. Over een boek of DVD kan U dan bijkomende informatie opzoeken via ons aanbod van sites.

Om comfortabel te werken ,kan U best de on line catalogus en uw favoriete boekensites of filmsites -terzelfdertijd- openen in 'tabbladen'. U kan dan gemakkelijk schakelen tussen de blog, de on line catalogus en de door U uitgekozen websites(opgenomen in linkerkolom). In een volgend blogbericht leggen we uit hoe dit werkt bij Uw browser.

Tot slot kan U via "Contact" de bibliotheek vragen om een verlenging, een reservatie of een overbrenging.

0 reacties: