Zomer van het spannende boek

Deze week gaat de Zomer van het Spannende Boek van start. Acht weken lang kun je je laten verleiden door de beste psychologische thrillers, de spannendste historische misdaadromans, de avontuurlijkste detectives of de meest meeslepende politieromans!

Bij het weekblad Humo steekt deze week de Bladgoudbeslagen Misdaadbijlage, waarin 48 toptitels worden gepresenteerd, die geselecteerd zijn door boek.be. Naast kleppers van eigen bodem is het nieuwste werk van een rist internationale auteurs in deze misdadig goede lijst opgenomen. De bijlage bevat verder interviews met internationale auteurs als Michael Connelly en Arnaldur Indridason. Je vindt deze bijlage ook in de deelnemende boekhandels en bibliotheken, én je kan ze vanaf 22 juni downloaden op de website van boek.be. Daar kan je nu al de lijst met de 48 geselecteerde titels bekijken.
Volgens de Bladgoudbeslagen Misdaadbijlage zijn dit de 10 allerbeste thrillers van het moment:


61 uur / Lee Child
Verzoeking / Harlan Coben
Sorry / Zoran Drvenkar (binnenkort in de bib)
Een volmaakte vendetta / R.J. Ellory
Wrede schoonheid / Mieke De Loof
Onderstroom / Arnaldur Indridason
Een spoor van bloed / Val McDermid
Headhunters / Jo Nesbo
Bezette stad / David Peace (binnenkort in de bib)
Drie seconden / Anders Roslund en Börge Hellström


In de bib vind je natuurlijk ook nog een heleboel andere thrillers en misdaadromans. Teveel om op te sommen... . Kom ze dus vooral zelf ontdekken!

Ben je geïnteresseerd in het meest recente nieuws uit de thrillerwereld? Dan is
De spanningsblog zeker iets voor jou! Deze blog verzamelt alle informatie over thrillers en misdaadromans uit binnen- en buitenland. Je vindt er recensies, interviews met misdaadauteurs, aankondigingen en berichtgeving over thrillerprijzen.

Meer info:  www.boek.be en www.humo.be

Labels: , |

0 reacties: