"Recht op Boeken" genomineerd

Een tijdje geleden hebben wij bericht over de Vlaamse Bib Web Awards die op maandag 13 december 2010 worden uitgereikt in de Bibliotheekschool van Gent. Dit zijn awards voor verdienstelijke websites en - toepassingen die uitgaan van de Vlaamse bibliotheek-, documentatie- en informatiesector.

Er zijn 10 categorieën waarin gestemd kan worden. Per categorie zijn er telkens circa 10 genomineerden. In de categorie Voor kinderen en/of jongeren is de blog genomineerd die door de bibliotheken van de Leesdijk is gelanceerd naar aanleiding van de Jeugdboekenweek 2010: Recht op Boeken!

Door de jury wordt over deze blog het volgende gezegd:

"9 bibliotheken uit de regio Dendermonde creëerden samen een originele invulling van het Jeugdboekenweekthema 2010: “Recht op Boeken”. Deze blog vormde het digitale luik. Kinderen en scholen konden hier de campagne volgen en zelf hun bijdrage toevoegen. Met zijn 160 ingezonden foto’s, tekeningen, gedichten, verhalen, zelfs filmpjes van eigen makelij werd deze blog een bruisend interactief medium tussen kinderen, bibliotheken en scholen."

Klik hier voor de andere genomineerden in de categorie "Voor kinderen en/of jongeren." Stemmen kan nog tot 26 november en is mogelijk via deze link: http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22BB9G287ZP.

Meer info:

Blog: http://bibwa2010.blogspot.com/
Twitter: http://www.twitter.com/bibwa2010
Facebook: http://www.facebook.com/bibwa2010

Zie ook ons eerder bericht.

Labels: |

0 reacties: