Aperitieven met De Leesdijk: Tomas Van Den Spiegel

Op zondag 27 oktober 2013 gaat in Jeugd- en cultuurcentrum ‘t Ankerpunt (Pruytenshof 53, 9260 Serskamp) een aperitieflezing door met basketbalster en Slimste Mens Tomas Van Den Spiegel

De aperitieflezing begint stipt om 10.30 u en wordt begeleid door sportjournalist Tom Boudeweel. Naast een ongemeen boeiende lezing, geniet u van een drankje en een hapje.
Reserveren is gewenst en kan in de bib en de uitleenposten. De toegangsprijs bedraagt 5€.  
Telefoon : 09/366.30.74. 
E-mail : bibliotheek@wichelen.be

Tomas Van Den Spiegel

In 2001 werd Tomas Van Den Spiegel verkozen tot Belgisch basketspeler van het jaar, waarna hij bouwde aan een internationale carrière bij buitenlandse topteams (Italië, Rusland, Polen, Oekraïne en Spanje). Vooral in Moskou, waar hij met CSKA drie Russische titels en twee bekers behaalde, wordt hij (nog steeds) op handen gedragen.

Slimste Mens 2012

In Vlaanderen werd hij bij het grote publiek in 2012 ‘wereldberoemd’ met zijn deelname aan de VIER quiz ‘De Slimste Mens’, die hij ook won! De roots van Tomas liggen in Serskamp. Hier gaan we op een zondagvoormiddag met hem in gesprek. Het publiek kan zich met hem meten in een korte (multiple choice) quiz.

Aperitieven met De Leesdijk

De lezing kadert in een reeks van negen georganiseerd door De Leesdijk. De toegangsprijs per lezing bedraagt 5€. Wie alle lezingen wil meemaken, kan een abonnement nemen aan 20€. 
Labels: |

0 reacties: