Webcatalogus Wichelen Werkt Weer (en hoe!)


Onze catalogus is terug beschikbaar voor het publiek met een paar nieuwe toeters en bellen. Op het startscherm vindt u een paar nuttige websites en er worden enkele onderdelen van de collectie in de kijker geplaatst.

Voortaan kan u in de catalogus zien welke materialen in de bib beschikbaar zijn (en in welke deelgemeente) en welke zijn uitgeleend (tot welke datum). U kan uitgeleende materialen voortaan, van thuis uit reserveren en u kan uw eigen ontleende boeken zelf verlengen via Mijn Ovinob (tenzij de uiterste uitleentermijn al is bereikt of iemand anders een reservering plaatste). Meer info vindt u in de folder "Hoe surf ik in een wip naar mijn bib" (beschikbaar in de bib).

Let op : voor een aantal materialen klopt de vermelde locatie (NOG) NIET. Daar wordt aan gewerkt!

U kan bij het zoeken in de catalogus kiezen voor eenvoudig zoeken (Tik enkele woorden in die voorkomen in de titel, naam van de auteur, naam van de uitgever, enz.). Of u kan kiezen voor uitgebreid zoeken en heel gericht selecteren. U kan uw zoekopdracht daarna nog verfijnen en u kan het resultaat van elke zoekopdracht downloaden.

Labels: |

0 reacties: