Wat leest Steven Vromman deze zomer?


In het najaar organiseert De Leesdijk in 9 bibliotheken een lezingenreeks met als thema "Duurzaamheid". Noteer alvast in uw agenda dat Steven Vromman op 3 november naar Wichelen komt. Hij is de auteur van het boek Low impact man : praktische tips voor een ecologisch leven van wieg tot graf.

Hoe Steven van de zomer geniet op het ritme van de tango kan u lezen in de cultuurbijlage van de krant De Standaard dit weekend. Wie deze krant gemist heeft bezoekt (met de fiets of te voet) de krantenhoek in de wachtruimte van het Sociaal Huis in Wichelen (toegankelijk elke voormiddag van 8 tot 12u).

Gelezen wordt er alvast in huize Vromman deze zomer. Maar wat zoal? wil De Standaard weten.
'Heel veel en heel diverse dingen' zegt Vromman. 'Tijdens de vakantie kies ik in de bibliotheek al eens makkelijker voor dingen die ik niet ken. Lottery van Patricia Wood heb ik hier nu bijvoorbeeld liggen. En Queen Camilla van Sue Townsend: dat moet grappig zijn. Behalve romans leest Vromman ook non-fictie. Een aanrader is De klimaatoorlogen van Harald Welzer. Meer hierover kan u lezen op zijn blog, waar ook het boek Sterker dan suiker van Sonja Kimpen wordt aanbevolen.

Labels: |

0 reacties: